• Mariagerfjord Vognmandsforretning
  Velkommen til
  Mariagerfjord Vognmandsforretning
 • Grus levering i sommerhusområde
  Lidt med plads?
  Vi strækker os gerne ekstra for vores kunder
 • MFV 2020
  Brug for hjælp?
  Vi er blot et opkald væk

Vognmandsforretning 

Hos Mariagerfjord Vognmandsforretning løser vi dagligt opgaver for både private og erhvervsdrivende i Hadsund, Hobro, Mariager, Arden, Skørping, Støvring samt i og omkring Aalborg. 

Certificeret vognmand

Alle vores medarbejdere har alle de lovpligtige certifikater og en yderst grundig oplæring. Vi har altid fokus på sikkerhed i alt, hvad vi arbejder med.  

 • Har du gods, der skal leveres fra A til B, eller er du på udkig efter en ny samarbejdspartner til at varetage dine løbende transportopgaver. Vi løser alle former for vognmandskørsel.

  Alle typer vognmandsopgaver hos Mariagerfjord Vognmandsforretning
 • Søger du hjælp med kran til en montage-, løfte- eller grabopgave i haven eller på byggepladsen, er vi klar med det rigtige værktøj.

  Lastbil med kran
 • Vi bringer dit gods helt i hus med vores truck.

  få leveret med lastbil og truck hos Mariagerfjord Vognmandsforretning
 • Vi leverer alt og henter alt, der kan tippes

  Tipkørsel Mariagerfjord Vognmandsforretning
 • Har du brug for en container til dit bygge- eller haveprojekt, kan du låne den hos os.

  Lej en container hos Mariagerfjord Vognmandsforretning
 • Køb dine materialer hos Mariagerfjord Vognmandsforretning. Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af send, sten, granit og forskellige typer jordprodukter.

  byggematerialer fra Mariagerfjord Vognmandsforretning

Du kan stole på os 

Hos Mariagerfjord Vognmandsforretning er en af vores kæpheste, at man er loyal og ordentlig over for sine kunder. Derfor er en aftale med os altid bygget på gensidig tillid mellem begge parter. 
 

Fokus på sikkerhed 

Alle vores medarbejder har alle de lovpligtige certifikater og får en yderst grundig oplæring, så opgaven altid bliver løst lovligt og professionelt. Vi har fokus på sikkerheden i alt, vi arbejder med. 
 

Bare spørg 

Har du en forespørgsel eller brug for et råd, hjælper vi gerne med rådgivning i forbindelse med opgavens udførsel - hvad enten det er fastkørsel kørsel, en specialopgave eller noget helt tredje.   

vognmandsforretning