• Mariagerfjord Vognmandsforretning
  Velkommen til
  Mariagerfjord Vognmandsforretning
 • Grus levering i sommerhusområde
  Lidt med plads?
  Vi strækker os gerne ekstra for vores kunder
 • MFV 2020
  Brug for hjælp?
  Vi er blot et opkald væk

Velkommen til Mariagerfjord Vognmandsforretning Aps

Mariagerfjord Vognmandsforretning er en lokal forankret virksomhed beliggende i Hadsund. Det er vores formål at servicere alle vores erhvervs- og privatkunder på en ordentlig og respektfuld måde. Vi sætter altid vores kunders behov i centrum, og vi sætter en ære i, at de får det, de forventer - og gerne lidt mere til. 

 

Et stærkt samarbejde

Vi bruger meget energi på at skabe et stærkt, loyalt og tillidsfuldt samarbejde, der hjælper alle med at nå deres mål på en tilfredsstillende måde. Igennem vores tillidsfulde indgang til vores kunder og kollegaer har vi på de seneste år formået at udvide og vækste vores netværk kraftigt, og kan også den vej igennem hjælpe nye og tidligere kunder på rette vej. 

På vores lokation i Hadsund har vi vores daglige drift af vognmandsforretningen. 
Det er også her du finder vores containerplads, værksted, lager samt vores store skovl-selv plads. 

Vi udfører hovedsageligt transport-, container-, grab- og kranopgaver for erhvervs- og privatkunder i Hadsund, Mariager, Skørping, Støvring og I og omkring Aalborg.

Om Mariagerfjord Vognmandsforretning

Ejerskab gennem 4 generationer

Mariagerfjord Vognmandsforretning er ejet af Mads og Per Sørensen, der stammer fra Terndrup, hvor familien Sørensen igennem 4 generationer har drevet vognmandsforretning siden 1946. 

I 2017 opstod der dog en mulighed for at udvide den eksisterende forretningen i Terndrup med et opkøb af tidligere Vognmand Per H. Jensen’s forretning, da han ville trække sig tilbage på pension efter at have drevet vognmandsforretning i Hadsund siden 1986. 

Mads og Per kunne se flere fordele ved opkøbet, da forretningen i Hadsund kunne være med til at udvide både område, kunderelationer og sortimentet af produkter og ydelser.

Opkøbet blev en realitet i januar 2018. I den forbindelse valgte Mads og Per at de to virksomheder skulle drives som to selvstændige og uafhængige virksomheder, hvor synergieffekten er perfekt, da spidsbelastningerne i de to forretninger kører på skift af hinanden, og vi derved kan anvende vores materiel på den mest optimale måde, så vi kan løse alle typer opgaver, store som små og ikke mindst specialløsningerne.  

Den daglige drift af Mariagerfjord Vognmandsforretning står 4. generations vognmand Mads Sørensen for. 

Vognmand på fjerde generation