• Mariagerfjord Vognmandsforretning
    Velkommen til
    Mariagerfjord Vognmandsforretning
  • Grus levering i sommerhusområde
    Lidt med plads?
    Vi strækker os gerne ekstra for vores kunder
  • MFV 2020
    Brug for hjælp?
    Vi er blot et opkald væk
  • Mariagerfjord Vognmandsforretning gravemaskine
    Velkommen til
    Mariagerfjord Vognmandsforretning
  • Tip og containere Mariagerfjord Vogmandsforretning
    Vi henter & leverer (næsten) alt
    Få løst dine vognmandsopgaver
  • Lastbil med kran Mariagerfjord Vognmandsforretning
    Vi hjælper dig med at bygge, grave og flytte
    Lastbil med kran, tip og grab

Persondata & cookies 

 

Cookies 

Som de fleste andre hjemmesider, bruger denne hjemmeside cookies. Når du bruger hjemmesiden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. 

 

Hvad er cookies? 

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, tablet eller smartphone, som indeholder oplysninger om din færden på en hjemmeside. Filen er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer. 

Oplysningerne er anonyme, og vi kan derfor ikke se, hvem du er. Vi bruger informationerne til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig og målrettet. 

 

Hvilke cookies bruger vi, og hvad bruger vi dem til? 

Vi bruger cookies til statistik. 

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret og anonymiseret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. 

Vi bruger analyseprogrammet Google Analytics til vores statistiske analyser. Google registrerer, hvilke sider du besøger, og hvilket device du bruger. Google efterlader cookies, som senere kan anvendes til annoncering på Google. Du kan se, hvordan du fravælger, at Google sætter cookies her: http://www.google.com/privacy.html 

 

Sådan undgår og sletter du cookies 

Du styrer selv, om du vil acceptere cookies. Det gør du i indstillingerne i din browser. Hvis du slår cookies fra, kan der dog være funktioner, der ikke virker på hjemmesiden, fx muligheden for at chatte med én af vores medarbejdere. Har du accepteret cookies, kan du altid slette dem igen. 

På hjemmesiden minecookies.org kan du se, hvordan du undgår og sletter cookies. 

 

Kontakt os 

Hvis du har spørgsmål til hjemmesidens brug af cookies, ønsker flere oplysninger eller ønsker at klage over hjemmesidens brug af cookies, kan du henvende dig til os her: 

Mariagerfjord Vognmandsforretning Aps 
Industriparken 34, 9560 Hadsund.
 
Telefon: 40827395
 
Mail: 
Mail@m-v.dk 

Persondata 

 

Fortegnelse over behandling af personoplysninger om kunder hos Mariagerfjord Vognmandsforretning Aps 

 Dato: 20-2-20 

 

Data ansvarlig: 

Mariagerfjord Vognmandsforretning Aps 

CVR: 39223732 

Adresse: Skørpingvej 31, Siem – 9575 Terndrup 

Telefon nummer: +45 4082 7395 

Mail: Mail@m-v.dk 

Hjemmeside: www.mariagerfjord-vognmnadsforretning.dk 

 

Formål med behandlingen 

Håndtering af kunde- og leverandøroplysninger i forbindelse med indgåelse og gennemførelse af indgåede aftaler og efterfølgende fakturering og samt behandling af fakturaer og kreditnotaer. 

 

Kategorier af registrerede og kategorier af oplysninger 

Kategorier af oplysninger, som behandles om de registrerede personer: 

  • –    Navn og efternavn 
  • –    Adresse 
  • –    Telefonnummer 
  • Evt. stilling og virksomhed 
  • Kategori af købte varer/ydelser 
  • Fakturerede beløb 
  • Krediteret beløb 
  • Rabatordninger 
  • Rykkerbreve 
  • Rykkergebyrer og morarenter 
  • Inkassobehandling af tilgodehavende 

 

Kategorier af modtagere af personoplysningerne 

Kategorier af modtagere, som oplysningerne er eller vil blive videregivet til, herunder modtagere i tredjelande og internationale organisationer: 

  • E-conomic 
  • Outlook mail 
  • SKAT 
  • Bogholderi 

Samt I tilfælde af vi benytter underentreprenører for at udføre opgaven for dig, vil personoplysninger blive videregivet til disse med henblik på at aftalen med dig kan realiseres. 

 

Overførsler til tredjelande og/eller internationale organisationer 

Nej [X] 
JA [ ] 

 

Sletning 

Personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler, herunder i henhold til bogføringsloven, blive opbevaret hos Mariagerfjord Vognmandsforretning Aps i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. Personoplysningerne, slettes, når personoplysningerne ikke længere er relevante, og Mariagerfjord Vognmandsforretning Aps forpligtelses til at opbevare personoplysningerne er ophørt. 

 

Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger 

Behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med interne retningslinjer, der blandt andet fastsætter rammerne for autorisation- og adgangsstyring og logning. 

Cookies på hjemmesiden

Denne side bruger cookies til at optimere din oplevelse af siden, til statistik og til målrettet markedsføring.
Ønsker du ikke, at vi bruger cookies til markedsføring, så vælg "funktionelle".

Funktionelle cookies:
Cookie for at gemme dit cookievalg, Anonym trafik analyse, ASP.NET sessionID, ASP.NET VisitorID

Se cookie liste her